INFOBIRO: Publikacije
Goran Savanović: Novi vlasnik najbolje rješenje za banjalučki Pevec

SEEbiz,

BANJA LUKA - Za radnike Tržnog centra "Pevec" u Banjaluci bilo najbolje da se nade novi vlasnik, koji bi im omogucio da nastave sa radom, jer ce u suprotnom dijeliti sudbinu kolega iz iste firme u Hrvatskoj koja je u stecaju, rekao je Srni predsjednik Sindikata trgovine, ugostiteljstva i uslužnih djelatnosti Republike Srpske Goran Savanovic.

Goran Savanović: Novi vlasnik najbolje rješenje za banjalučki Pevec

Autori: SEEbiz redakcija

"Najbitnije je da se radnici vrate na svoja radna mjesta, a ko ce biti vlasnik manje je bitno", smatra Savanovic. On je rekao da su banjalucki "Pevec" danas posjetili službenici Poreske uprave. "Prije dva dana smo dogovorili da se u rješavanje problema `Peveca` ukljuce i nadležne institucije, što je pocelo da se realizuje dolaskom Poreske uprave. Trebalo bi da se uzme dokumentacija, da bi se zaštitila imovina i interes radnika", dodao je Savanovic. Predsjednik Sindikata radnika "Peveca" Banjaluk .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.