INFOBIRO: Publikacije
Holding: Raskinuli smo ugovor, a tek potom je IGH "odustao"

SEEbiz,

ZAGREB - Na temelju jasnih i nedvosmislenih izjava ovlaštene osobe Instituta IGH da u ugovorenom roku nece ispuniti ugovorenu obvezu na isplatu kupoprodajne cijene, te radi sprecavanja daljnje štete koju trpi, Zagrebacki holding jucer je u 12:25 sati, raskinuo Ugovor o kupoprodaji i dodatak Ugovoru o kupoprodaji Zagrepcanke, navodi se u današnjem pripcenju Zg holdinga.

Holding: Raskinuli smo ugovor, a tek potom je IGH "odustao"

Autori: SEEbiz redakcija

Pismena izjava o odustajanju od pravnog posla kupoprodaje, koju je IGH dostavio Zagrebackom holdingu jucer u 13:50 sati, ne izaziva pravne ucinke, buduci je zaprimljena nakon što je Holding vec ranije valjano raskinuo navedeni ugovor i dodatak istom, kaže se dalje u priopcenju. Raskidom navedenog ugovora Zagrebacki holding temeljem Ugovora i njegovog dodatka, Zakona o obveznim odnosima i Zakona o javnoj nabavi, zadržava uplacene iznose jamstva i ugovornih kamata. Kako se dalje navodi, Zagrebacki .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.