INFOBIRO: Publikacije
Tri hrvatske tvrtke na listi 500 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u EMEA regiji

SEEbiz,

Hrvatske tehnološke tvrtke Croz, Tau on-line i Klising plasirale su se na Deloitteovu listu Technology Fast 500, natjecaj kojim se utvrduje 500 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom tijekom posljednjih pet godina u EMEA regiji (Europa, Bliski Istok, Afrika). Na listi su zastupljene tvrtke iz 26 zemalja ove regije, a prevladavaju tvrtke iz Velike Britanije i Francuske.

Tri hrvatske tvrtke na listi 500 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u EMEA regiji

Autori: SEEbiz redakcija

Medu našim predstavnicima na natjecaju najbolji je plasman na rang-ljestvici ostvarila tvrtka Croz (245. mjesto), s petogodišnjim rastom od 691 posto. Slijedi Tau on-line (276. mjesto) s rastom od 622 posto te Klising (488. mjesto) s rastom od 370 posto. Vodeca na listi je Biotekno, softverska kompanija iz Turske, koja je tijekom proteklih pet godina ostvarila impresivan rast od 42.417 posto. Rang listom dominiraju softverske tvrtke, kojih je na ovogodišnjoj listi cak 175, a slijede tvrtke cija .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.