INFOBIRO: Publikacije
Zagreb-München produljuje se do 31. siječnja

SEEbiz,

Velika medunarodna tematska izložba «Zagreb-München – hrvatsko slikarstvo i Akademija likovnih umjetnosti u Münchenu», koja se održava se u Umjetnickom paviljonu u Zagrebu, pobudila je izniman interes publike, kritike i medija, o cemu govori i podatak da je izložbu do sada posjetilo preko 10.000 ljudi.

Zagreb-München produljuje se do 31. siječnja

Autori: SEEbiz redakcija

Tako ne cudi obavijest iz Umjetnickog paviljona, da se zbog velikog interesa javnosti, kao i želje da svi zainteresirani koji do sada nisu uspjeli, posjete ovu iznimnu izložbu, izložba produžava do 31. sijecnja 2010. godine. Osim centralne izložbe u Umjetnickom paviljonu, produžava se i popratna studijska izložba u Modernoj galeriji u Zagrebu. "Posjetitelji imaju i poseban privilegij, što po prvi puta u Hrvatskoj mogu vidjeti i reprezentativnu sliku Celestina Medovica «Srijemski mucenici&r .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.