INFOBIRO: Publikacije
Josipa Lisac: Dnevnik jedne ljubavi konačno i na CD-u!

SEEbiz,

Sudbonosni trenutak za Josipin život dogodio se 1971., kad je upoznala Karla Metikoša, svog buduceg suputnika, suradnika, prijatelja - svoju ljubav, u ciju cast i danas prireduje koncerte. A priredivat ce ih, vjerojatno, dok je živa. Njeno poznanstvo i druženje s Metikošem ubrzo prerastaju u ljubav i suživot, donoseci joj mir i zrelost.

Josipa Lisac: Dnevnik jedne ljubavi konačno i na CD-u!

Autori: SEEbiz redakcija

Karlo izjavljuje "Josipa je glas koji se rada jednom u 100 godina" i okrece se skladanju. Vrlo brzo, vec 1972.god. odnose prvu zajednicku pobjedu, i to na Zagrebfestu s pjesmom, kasnije evergreenom, "Dok razmišljam o nama". Zanimljivo, prve festivalske veceri ta se pjesma jedva probila u finale. Nastavili su zajedno «kuhati», a sljedece što su nam «skuhali» bio je legendarni "Dnevnik jedne ljubavi", Josipin prvi studijski album, no ujedno i prvi konceptualni uradak, te je .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.