INFOBIRO: Publikacije
HTC HD2 eksluzivno u ponudi Tele2

SEEbiz,

ZAGREB – Dugo ocekivani smartphone HTC HD2 od danas je dostupan u ekskluzivnoj ponudi mobilnog operatera Tele2 po pocetnoj cijeni od 2.995 kuna. To je prvi uredaj s tehnologijom HTC sense zasnovan na operativnom sustavu Windows Mobile 6.5 Professional dostupan u Hrvatskoj, što bi trebao biti mamac za ljubitelje pametnih telefona.

HTC HD2 eksluzivno u ponudi Tele2

Autori: SEEbiz redakcija

HTC HD2 pokrece novi mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 1GHz i koristi prvi kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir velicine 480 x 800 pixela. Zaslon velicine 4,3 inca omogucuje jednostavno pregledavanje, zumiranje i mijenjanje velicine internetskih stranica, dokumenta Microsoft Office i PDF-a te fotografija i slikovnih prikaza. Komunikacija se odvija uz podršku GPRS/HSCSD/EDGE/HSDPA brzine 7,2 Mbps. U ekskluzivnoj ponudi Tele2, HTC HD2 dolazi u crnoj boji, s 512 MB interne memorije te utorom za .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.