INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Milan Bandić potopio IGH, HGspot uzletio 34 posto!

SEEbiz,

Uz za posljednjih mjesec dana prosjecnih 27 milijuna kuna prometa, Crobex je danas podignut za 0,37 posto, na 2109,94 boda. Rast bi bio još uvjerljiviji da indeksu kamen oko nogu nije bio IGH, koji je nakon raspleta (ili zapleta, ovisi kako gledate) posla sa Zagrepcankom, danas ponovno bio meta rasprodaje.

Zagrebačka burza: Milan Bandić potopio IGH, HGspot uzletio 34 posto!

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Javnost se danas mogla pocastiti bizarnim detaljima ugovora IGH s Gradom, iz kojega se moglo zakljuciti da je IGH ostao bez novca zato što se nije prvi sjetio razvrgnuti ugovor. Prema navodima iz Holdinga, Grad je sat i pol prije IGH objavio da raskida ugovor i time zaradio 7 milijuna eura! Dionicama IGH (ZSE:IGH-R-A) protrgovano je cak 5 milijuna kuna, potopljene su 3,12 posto, a zakljucna cijena od 3100 kuna još je i prilicno viša od prosjecno ostvarenih 3071 kunu. Nakon što je postalo jasno d .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.