INFOBIRO: Publikacije
Milan Bandić: Država je predebela, lova curi na sve strane

SEEbiz,

OGULIN – Kako bi se izbjegle afere kao ove što su nedavno pogodile resor ministra mora, prometa i infrastrukture Božidara Kalmete treba depolitizirati pravosude, reformirati državnu upravu te depolitizirati upravljacke funkcije u javnim poduzecima, rekao je u izjavama za medije nezavisni predsjednicki kandidat Milan Bandic.

Milan Bandić: Država je predebela, lova curi na sve strane

Autori: SEEbiz redakcija

„Hrvatska država je predebela, treba omršavjeti. Birokratski aparat puno košta, lova curi na sve strane“, izjavio je Bandic. Istaknuo je kako niti jedna vlada nije na celo javnih poduzeca stavila strucne i kompetentne ljude, vec stranacke poslušnike. Ako se takva politika promjeni afera poput HAC-a nece biti, smatra Bandic. Na pitanje treba li Kalmeta snositi politicku odgovornost za sve afere koje su se dogodile u njegovom resoru, Bandic odgovara kako 'svatko tko je gurnuo ruku u hr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.