INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Hanfa zaustavila trgovinu dionicom HGspota! (2)

SEEbiz,

ZAGREB - Zagrebacka burza jutros ipak nije morala reagirati na nacin na koji Uprava HGspota komunicira sa investicijskom javnosti, jer je prije pocetka trgovine stigla obavijest u kojoj stoji da je tvrtka dovršila pregovore sa vlasnicima 2. tranše komercijalnih zapisa te da je osigurala nastavak financiranja od strane Zagrebacke banke. Naravno, uslijedila je nova eksplozija cijene.

Zagrebačka burza: Hanfa zaustavila trgovinu dionicom HGspota! (2)

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Hanfa je sasvim sigurno imala itekakvih razloga umiješati se, jer je nakon fantasticnog uzleta prije nekoliko dana ponovno bio uslijedio slobodni pad, u kojem se prepolovila na takav nacin spekulativno napuhnuta tržišna kapitalizacija distributera informaticke opreme, cije su police u tom trenutku bile gotovo potpuno prazne, a novih cvrstih ugovora s dobavljacima uprava još nije bila predstavila. Podsjetimo, u HGspotu su u petak medijima poslali obavijest u kojoj su najavili da ce u srijedu na k .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.