INFOBIRO: Publikacije
Ivan Vidaković i službeno iz IBM-a na čelo Microsofta Hrvatska

SEEbiz,

KOMENTAR - Venesa Schütz, nakon dvije godine, i "najboljih rezultata koje smo imali ikad", odlazi s mjesta celnice Microsofta Hrvatska. Vodila je tvrtku kroz ekonomski tešku godinu, a njen rad se ocito ocjenjuje pozitivnim, s obzirom da je hrvatska podružnica Microsofta u središnjici dobila najviše ocjene medu svim državama CEE regije.

Ivan Vidaković i službeno iz IBM-a na čelo Microsofta Hrvatska

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Financijska godina, koja je zakljucena 1. srpnja, s obzirom na tržišnu situaciju i gospodarske okolnosti, donijela je odlicne rezultate, kaže Schütz, cak i uz blago povecanje tržišnog udjela, pogotovu u uslugama. VIDAKOVIC: „Biti na celnoj poziciji Microsofta u Hrvatskoj velika je cast, ali i veliki izazov. Nijedna druga tvrtka u Hrvatskoj nema tako razgranat ekosustav s tako velikim brojem partnera, a samim time niti potencijala, kako za razvoj poslovanja tako i za inovacije. Optimis .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.