INFOBIRO: Publikacije
Problemi usporili gradnju autoputa Banja Luka - Gradiška

SEEbiz,

BANJA LUKA - Rok za završetak radova na dijelu autoputa Banjaluka - Gradiška, predviden za 30. januar naredne godine, prolongiran je zbog niza problema, ali nikome nije u interesu da se ide na arbitražu koja bi dodatno odgodila završetak radova, konstatovali su predstavnici Ministarstva saobracaja i veza Republike Srpske i rukovodstvo izvodaca radova - italijanske firme "Vidoni".

Problemi usporili gradnju autoputa Banja Luka - Gradiška

Autori: SEEbiz redakcija

Ministar saobracaja i veza RS Nedeljko Cubrilovic, kako pišu "Nezavisne novine", izrazio je nezadovoljstvo što mjesecima, kada su postojali dobri meteorološki uslovi, nije korišteno više gradevinske operative kako bi radovi bili ubrzani. Predstavnici "Vidonija" kao razloge za probijanje roka naveli su neriješen problem imovinskih odnosa kada su poceli radove, što je u startu prouzrokovalo zaostatak u odnosu na prvobitno planirani rok. Direktor "Autoputeva RS" Dušan Topic i dalje smatra da je rea .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.