INFOBIRO: Publikacije
Nadan Vidošević: Moji protivnici velikim kalibrom ubijaju muhu

SEEbiz,

POŽEGA - Nadan Vidoševic drži kako buduci hrvatski predsjednik treba zadržati dio ležernosti sadašnjeg kojom je dosegnuta jedna društvena vrijednost ali za razliku od mandata Stjepana Mesica, današnja diplomacija treba uciniti zaokret i prodavati robu i uslugu hrvatskih tvrtki na stranim tržištima.

Nadan Vidošević: Moji protivnici velikim kalibrom ubijaju muhu

Autori: SEEbiz redakcija

Ujedno drži logicnim što najžešce napada doživljava od svojih bivših stranackih kolega. - Ipak, pogrešna im je procjena jer drže kako se natjecemo u spektru desnog centra. Ja djelujem u širokom prostoru jer koliko držim do glasova desnog centra, tako držim i do glasova centra i ljevice. Tako me podupiru primjerice PGS, Demokratska stranka umirovljenika ili jedna Ðurda Adlešic ili pak Gordan Matkovic, tako da mislim kako moji protivnici velikim kalibrom ubijaju zapravo muhu i više ce naštetiti sa .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.