INFOBIRO: Publikacije
Ljubljanska borza: Krka pala na 64,5 eura, indeks SBI spušten 0,4 %

SEEbiz,

LJUBLJANA - Aktivnost je u zadnjim minutama trgovanja malo popustila, ali je bez obzira na to promet bio solidan. Ukupan promet zaustavio se na 2,4 milijuna eura, a burzovni indeks SBI 20 danas se smanjio cetvrti put zaredom, izgubio je 0,39% i pao na 4.067 bodova (usporedujuci sa prošlim petkom izgubio je 2,7%).

Ljubljanska borza: Krka pala na 64,5 eura, indeks SBI spušten 0,4 %

Autori: SEEbiz redakcija

Brokere je najviše zaposlila Krka (LJSR:KRKG), pa su tako s njenim dionicama napravili 1,4 milijuna eura prometa. Tecaj je pao za 1,7% na 64,54 eura, a tijekom dana su se poslovi sklapali izmedu 64 i 65,05 eura. Zadnje dionice našle su vlasnika po cijeni od 64,50 eura. Najviše je izgubio danas Istrabenz (LJSE:ITBG), 4,6%, dok je skoro 2,5% izgubila i Sava Re (LJSE:POSR). Vrijednost Laškog (LJSE:PILR) pala je za 1,7%, a više od 1% izgubio je Telekom (LJSE:TLSG). Nekoliko minuta prije kraja trgov .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.