INFOBIRO: Publikacije
Canon CEE otvorio predstavništvo u Zagrebu

SEEbiz,

ZAGREB - Predstavništvo u Zagrebu imat ce dva stalno zaposlena i njegova je fukncija podrška postojecim prodajnim kanalima, objasnio je Jure Culiberg, direktor marketinga u tvrtki Canon CEE i direktor tvrtke Canon Adria, cije je sjedište u Ljubljani, i koja je od tamo godinama pokrivala hrvatsko tržište.

Canon CEE otvorio predstavništvo u Zagrebu

Autori: SEEbiz redakcija

Predstavništvo Canona nece samostalno ništa prodavati, vec ce se prodaja i dalje oslanjati na postojece partnere u Hrvatskoj, istaknuo je Jure Culiberg (naslovna fotografija) a jedan od zadataka mu je da pruža i marketinšku podršku tim partnerima. Sljedece godine ocekuju da ce u svim službenim prodajnim kanalima u hrvatskoj ostvariti promet od oko 20 milijuna eura. Lokalnom prisutnošcu Canon izražava namjeru da dugorocno ulaže u razvoj tržišta, koje je jedno od najvažnijih u regiji, kako je rec .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.