INFOBIRO: Publikacije
Jerlagić, Kutle i Rešidbegović šampioni biznisa za 2009.

SEEbiz,

BANJA LUKA - Najviša priznanja „Super šampioni biznisa" za ovu godinu, prema izboru žirija Nezavisne agencije iz Zenice, dobili su generalni direktor Javnog preduzeca Elektroprivreda BiH Amer Jerlagic, direktor UniCredit Bank d.d. Mostar Berislav Kutle i generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegovic.

Jerlagić, Kutle i Rešidbegović šampioni biznisa za 2009.

Autori: SEEbiz redakcija

U ovoj kategoriji su, takoder, nagradeni i generalni direktor kompanije 'Unis energetika' Sarajevo Adil Pašic, direktor 'Centrotrans Eurolines' Muhamed Šaciragic i direktor kompanije 'Ledo' iz Citluka Miro Tezulat. Nagrade njima, te drugim odabranim, dodijeljene su sinoc u Banjoj Luci, na svecanoj 21. ceremoniji proglašenja najmenadžera BiH. Od 2.200 nominiranih nagrade je dobilo 30 najzaslužnijih menadžera i kompanija s najboljim rezultatima u ovoj godini iz svih oblasti privrede u BiH, a prema .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.