INFOBIRO: Publikacije
Slikala se za Playboy da dokaže da nema ožiljke

SEEbiz,

LOS ANGELES - Tara Reid poznatija je po svojoj plasticnoj operaciji koja je pošla po zlu, nego prema svojim ulogama, i zvjezdici Americke pite toga je ocito bilo dosta. Odlucila je svima pokazati da nema što skrivati i slikala se za Playboy, iako je svojedobno izjavila da tako nešto nikad ne bi napravila (a nije da nije bilo ponuda).

Slikala se za Playboy da dokaže da nema ožiljke

Autori: SEEbiz redakcija

"Mediji uporno objavljuju moje stare fotografije, što nije u redu," kaže Reid, koja sada ima 34 godine, "pa sam im htjela da svi konacno shvate da sam sada OK. Da se slikam u Playboyu i kažem: Dobro, pogledajte, ja sad tako izgledam." Tara se bila podvrgnula liposukciji i povecanju grudi, nakon cega je ostala s ružnim ožiljcima. No, naknadne korekcije su, cini se, uspjele riješiti probleme, iako, zapravo, ni ovaj put nije skinula baš sve krpice (topless, tek toliko da pokaže da su joj grudi sada .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.