INFOBIRO: Publikacije
Koncert za noćne ptice: Acoustic project Zagrebačke filharmonije

SEEbiz,

Ansambl je osnovan na inicijativu clanova Zagrebacke filharmonije, flautistice Renate Penezic i kontrabasista Dubravka Palanovica. Svojim je programom usmjeren je na skladatelje 20. i 21. stoljeca. Jedan od motiva za osnivanje ovog ansambla bila je želja za nesvakidašnjim kombinacijama zvuka i novim mogucnostima koje pružaju naizgled nespojivi instrumenti.

Koncert za noćne ptice: Acoustic project Zagrebačke filharmonije

Autori: SEEbiz redakcija

PROGRAM : 1. Paquito D`Rivera - Aires Tropicales I - Afro, za flautu, obou, vibrafon, klavir, violoncelo i dembe II - Vals Venezolano, za flautu, obou, violinu, violu i violoncelo 2. Olja Jelaska - U šumi, za ansambl 3. Richard Rodgers/Lorenz Hart/arr.D.Palanovic - My funny Valentine, za ansambl 4. Hubert Giraud/arr.D.Palanovic- Sous Le Ciel De Paris (Under Paris skies), za ansambl 5. Astor Piazzolla/arr.D.Palanovic - Adios Nonino, za ansambl 6. Astor Piazzolla - Oblivion, za ansambl 7 .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.