INFOBIRO: Publikacije
MUO: Za vrijeme trajanja izložbe "Od Klovića..." otvoreni smo 7 dana u tjednu

SEEbiz,

ZAGREB - Za vrijeme trajanja izložbe Od Klovica i Rembrandta do Warhola i Picelja (do 31.01.2010. godine), Muzej za umjetnost i obrt širom otvara vrata posjetiteljima i bit ce otvoren svakog dana. Ponedjeljkom - kad su muzeji zatvoreni - MUO ce biti otvoren od 13 do 19 sati, a utorkom, srijedom, petkom, subotom i nedjeljom od 10 do 19 sati.

MUO: Za vrijeme trajanja izložbe "Od Klovića..." otvoreni smo 7 dana u tjednu

Autori: SEEbiz redakcija

Nedjelja je, podsjecaju iz MUO-a, tzv. Obiteljski dan. Cijena obiteljske ulaznice je 50 kn, a organizirana je cjelodnevna kreativna radionica za djecu i odrasle (Igre s grafikom). Vodstvo po izložbi održavat ce se u društvu Žar-ptice, kreirane prema grafici Borisa Bucana. Restoran muzej nedjeljom ce nuditi i poseban obiteljski menu, a takoder ce biti otvoren svakoga dana. Tzv. Dugim cetvrtkom, Muzej za umjetnost i obrt otvoren je od 10 do 22 sata. U 20 sati zapocinju Susreti u muzeju - predavanj .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.