INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Promet najniži u 4 mjeseca, CROBEX na putu ispod 2000

SEEbiz,

ZAGREB - Predbožicnog kupovnog ludila nema ni u trgovinama, a kamoli na burzi. Danas je protrgovano svega 13,71 milijuna kuna, što je najniže od 20. kolovoza. CROBEX je spušten za 0,87 posto, na svega 24 boda iznad 2000. To je jasna najava onoga što nas ceka pred blagdansku trgovinu, kad bi CROBEX ponovno mogao zaroniti ispod 2000 bodova.

Zagrebačka burza: Promet najniži u 4 mjeseca, CROBEX na putu ispod 2000

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Na današnjem predstavljanju poslovnih ocekivanja koje tradicionalno krajem godine prireduje Privredni vjesnik, moglo se cuti da domace gradevinske tvrtke za iducu godinu ocekuju pad prihoda i do 30 posto. Žarko Primorac je izjavio, da ako vlada ništa ne poduzme, gradevinari ce za nekoliko mjeseci za hrvtasko gospodarstvo postati veci teret nego što su u ovom trenutku trgovci. Pitanje je, doduše, koliko se sve to odnosi na tvrtke cije su dionice u sastavu košarice Crobexa, no kad je dojam investi .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.