INFOBIRO: Publikacije
Poslovna očekivanja: 2010. jednako loša kao 2009.

SEEbiz,

ZAGREB - Privredni vjesnik sad vec tradicionalno godinu zakljucuje prezentacijom istraživanja poslovnih ocekivanja u hrvatskom gospodarstvu. Ocekivano, prognoze nisu nimalo optimisticne. Izvjesno je da nas ceka neizvjesna godina, samo je pitanje koliko neizvjesna, komentirao je Darko Bukovic, glavni urednik Privrednog vjesnika.

Poslovna očekivanja: 2010. jednako loša kao 2009.

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

"Svjesnost da nas ocekuju teške i bolne odluke, da ce bauk neplacanja, koji je premašio 19 milijardi kuna, ugroziti funkcioniranje gospodarstva, te da ce najmanje loše biti ako u pojedinim djelatnostima bude stagnacije koja ce i tada dovesti do smanjenja prihoda i otpuštanja radnika, pred svakog poduzetnika postavlja pitanje: Kako dalje? Kao i uvijek - nekako," kaže Darko Bukovic. Na pitanje ocekuju li da ce se uvjeti za investiranje i poslovanje u 2010. poboljšati, tek je nešto malo više optimi .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.