INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Građevinari koče jači uzlet Crobexa

SEEbiz,

ZAGREB - Nakon tri dana, Crobex je ponovno u plusu, za skromnih 0,16 posto, a zakljucna cijena zastavila se na 2025,70 bodova. Ostvareno je to pri upola vecem prometu nego jucer, ali i dalje vrlo skromnih 18,7 milijuna kuna. Podsjecamo da je prosjek za studeni bio oko isto tako ne baš impresivnih 26 milijuna kuna.

Zagrebačka burza: Građevinari koče jači uzlet Crobexa

Autori: SEEbiz redakcija

Samo tri dionice ostvarile su promet iznad milijun kuna, a trecina ukupnog redovnog prometa odnosi se na HT (ZSE:HT-R-A), kojim je ostvareno 5,8 milijuna kuna, ali je cijena pri tom spuštena za 0,62 posto, na 271 kunu, što je za cetiri lipe više od današnjeg prosjeka. Gradevinari ne mijenjaju zacrtani trend. IGH nastavlja klizanje na nizbrdici, danas je srušen dodatnih 2,22 posto. Atlantska plovidba (ZSE:ATPL-R-A) vratila se na drugo mjesto, s 1,2 milijuna kuna prometa, no rast likvidnosti i dal .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.