INFOBIRO: Publikacije
FIMA West i FIMA Maximum pripajaju se FIMA Equityju

SEEbiz,

VARAŽDIN - Uprava FIMA Global Invest društva s ogranicenom odgovornošcu za upravljanje investicijskim fondovima, sa sjedištem u Varaždinu, Medimurska 28, koje upravlja otvorenim investicijskim fondovima s javnom ponudom FIMA Equity, FIMA West i FIMA Maximum donijela je dana 07. prosinca 2009. godine odluku o pripajanju fondova FIMA West i FIMA Maximum fondu FIMA Equity.

FIMA West i FIMA Maximum pripajaju se FIMA Equityju

Autori: SEEbiz redakcija

Sukladno clanku 109. i cl. 181. Zakona o investicijskim fondovima, odredbama Pravilnika o postupku i nacinu pripajanja otvorenih investicijskih fondova te odredbama Pravilnika kojim se ureduju izmjene prospekata otvorenih investicijskih fondova s javnom ponudom obavještavamo vlasnike udjela o razlozima i nacinu pripajanja fondova te najznacajnijim promjenama u prospektu i statutu Fonda. Subjekti pripajanja su otvoreni investicijski fondovi s javnom ponudom FIMA Equity, FIMA Maximum i FIMA West. .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.