INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Nakon dva i pol mjeseca, Crobex ponovno ispod 2000

SEEbiz,

ZAGREB - Uz ukupan promet koji je jedva prešao 15 milijuna kuna, Crobex je i danas srušen za 1,38 posto, i prvi put nakon 2. rujna zakljucna cijena, sasvim ocekivano, potonula je ispod 2000 bodova. Veliki igraci su koliko su mogli poglancali svoje bilance, a sad se vec spremaju za mirne zimske blagdane negdje u Alpama.

Zagrebačka burza: Nakon dva i pol mjeseca, Crobex ponovno ispod 2000

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

HGSPOT: U obrazloženju odluke Hanfe stoji da je 14. prosinca HG Spot Hanfi dostavio ocitovanje u kojem je u bitnom navedeno da je postignut sporazum s vjerovnicima koji temeljem komercijalnih zapisa 2. tranše imaju pretežiti dio dospjelih potraživanja te da je Zagrebacka banka odobrila izdavatelju kreditno-garantnu liniju. Agencija je takoder od Zabe kao agenta izdanja komercijalnih zapisa i kreditora HG Spota zaprimila ocitovanje u kojem se navodi da je ista sudjelovala u svim pregovorima vezan .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.