INFOBIRO: Publikacije
T-HT: Više od 1,1 milijun kuna zdravstvenim ustanovama

SEEbiz,

T-Hrvatski Telekom je u Klinickoj bolnici Sestre milosrdnice u Zagrebu predstavio je ovogodišnju blagdansku donaciju namijenjenu zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske. Tom je prigodom ravnatelju Klinicke bolnice Sestre milosrdnice Krešimiru Rotimu simbolicni cek za nabavku potrebne opreme za hitan prijam na Kliniku za kirurgiju urucio predsjednik Uprave i glavni direktor T-HT-a Ivica Mudrinic.

T-HT: Više od 1,1 milijun kuna zdravstvenim ustanovama

Autori: SEEbiz redakcija

Donacija osim toga ukljucuje i potrebnu opremu za još pet zdravstvenih ustanova diljem Hrvatske: Ustanovu za hitnu medicinsku pomoc u Rijeci, te ambulante za hitan prijam u Domovima zdravlja u Vukovaru, Šibeniku, Dubrovniku i Slavonskom Brodu. Ukupna vrijednost donacije iznosi 1.151.500,00 kuna. „Želimo ovom donacijom aktivno sudjelovati u unaprjedenju zaštite i spašavanju ljudskih života te podizanju kvalitete zdravstvene zaštite na dobrobit sviju nas“, izjavio je prigodno Ivica Mu .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.