INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Potop građevinara i brodara

SEEbiz,

ZAGREB - Ponovno sveopce crvenilo uz mizeran promet, teško je naci svijetlu tocku u trgovanju za Zagrebackoj burzi. Crobex je srušen 2,05 posto, na 1936,35 bodova, što znaci da su napuštene dosadašnje tocke otpora. Promet je ponovno iznad 20 milijuna kuna, no to se može zahvaliti jednoj velikoj transakciji dionicama Istraturista. 17.468 dionica promijenilo je vlasnika uz ukupan promet nešto više od 5 milijuna kuna.

Zagrebačka burza: Potop građevinara i brodara

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Istraturist (ZSE:ISTT-R-A) je s prvog mjesta na ljestvici najlikvidnijih umalo izgurao T-HT (ZSE:HT-R-A), kojim je takoder protrgovano oko 5 milijuna kuna, a zakljucna cijena je spuštena za 0,73 posto, za 9 lipa ispod 270 kuna, po prvi put u 20 trgovinskih dana. Brodari i gradevinari danas su se natjecali tko ce dublje povuci Crobex. Atlantska plovidba potopljena je 3,05 posto, IGH za 4,58 posto, na novu najnižu razinu još od kraja ožujka. Brodari i gradevinari danas su se natjecali tko ce dublj .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.