INFOBIRO: Publikacije
Zvjezdana Blažić predsjednica uprave, Srđan Oreb član uprave Badela 1862

SEEbiz,

Kao što je vec najavljeno, Anto Perkovic povlaci se s celne pozicije Badela 1862, a na njegovo mjesto dolazi Zvjezdana Blažic, koja je do sada bila zadužena za poslove korporativnog upravljanja kroz funkciju clanice Uprave, a imenovan je i novi clan Uprave, Srdan Oreb dosadašnji izvršni direktor prodaje.

Zvjezdana Blažić predsjednica uprave, Srđan Oreb član uprave Badela 1862

Autori: SEEbiz redakcija

Zvjezdana Blažic rodena je 28. prosinca 1960. godine u Zagrebu gdje je završila i Gimnaziju 1977. godine. 1985. godine diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveucilišta u Zagrebu, a daljnje školovanje nastavlja pohadajuci specijalisticke edukacije iz podrucja upravljanja. 2007. godine završila je Korporativno upravljanje za clanove Nadzornih i upravnih Odbora na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i Splitu. Aktivno e koristi engleskim jezikom u govoru i pismo. Profesionalnu karijeru je zapocela 1986. g .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.