INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Nadohvat 2000 topi se predbožićna euforija

SEEbiz,

ZAGREB - Zajedno sa zagrebackim snijegom, jucerašnja predbožicna euforija vec popušta, no Crobex je još uvijek u plusu. Valjda ce biti još dovoljno optimizma da se u sutrašnjem skracenom radnom vremenu nadoknadi manje od 4 boda zaostaka i ponovno sruši granicu od 2000 kuna. Promet je ponovno iznad 20 milijuna kuna, Crobex je podignut 0,7 posto, na 1996,32 boda.

Zagrebačka burza: Nadohvat 2000 topi se predbožićna euforija

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

"Nakon fantasticnog pocetka trgovanja, pomalo se hladi raspoloženje na domacem tržištu. Crobex je ponovno ispod važne psihološke granice od 2000 bodova, koja ujedno predstavlja i prvi tehnicki otpor. Vjerujem da ce u danima do kraja godine trgovanje protjecati u oscilacijama Crobexa oko spomenute razine", za Hinu je rekao Stjepan laca, broker i investicijski savjetnik u Finesa Capital, "I dok su najvažniji svjetski burzovni indeksi na najvišim ovogodišnjim razinama, Crobex je na najvišoj ovogodi .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.