INFOBIRO: Publikacije
Sindikat državnih službenika: Čestitamo Vladi pola Božića

SEEbiz,

ZAGREB - Sindikat državnih službenika i namještenika Hrvatske, sukladno isplacenom iznosu od pola božicnice, cestita Vladi pola Božica, a ostatak dobrih želja uputit ce joj nakon isplate preostalog dijela božicnice u proljece ili po njenoj isplati u sudskom postupku, priopcio je danas taj sindikat.

Sindikat državnih službenika: Čestitamo Vladi pola Božića

Autori: SEEbiz redakcija

Sindikat smatra licemjernim kad im "guranje glave u pijesak" predbacuje Vlada koja je godinama odbijala sindikalne prijedloge za pravim pregovorima o placi i sitnim ustupcima po resorima dovela do multipliciranja materijalnih prava u kolektivnim ugovorima, kao jedinog nacina za povecanje placa u državnim i javnim službama. Kada se govori o preusmjeravanju iznosa tih prava, poput naknade za prijevoz, sindikat upozorava kako bi se time dovelo u pitanje ustavno nacelo da svaki državljanin Hrvatske .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.