INFOBIRO: Publikacije
GONG: Slab odaziv, opet ima mrtvih birača

SEEbiz,

ZAGREB - GONG je izvijestio kako je do 10 sati zaprimio izvještaje s 205 birackih mjesta, te kako je otvaranje birackih mjesta proteklo bez vecih problema i u skladu s propisanom procedurom. Odaziv na izbore zasad je slab. Takoder, promatraci GONG-a rad birackih odbora ocijenili su ocjenama od dobar do odlican, uz nekoliko iznimki.

GONG: Slab odaziv, opet ima mrtvih birača

Autori: SEEbiz redakcija

Jedan je gradanin promatracima GONG-a dojavio kako je na birackom mjestu 22 u Požegi na popisu biraca osoba koja je preminula prije godinu dana o cemu je biracki odbor napravio zabilješku te ce obavijestiti nadležne službe. Ostali pozivi koje je GONG zaprimio do deset sati uglavnom se odnose na glasanje nemocnh i bolesnih osoba. Što se tice kršenja izborne šutnje, gradani su u najvecoj mjeri dojavljivali da su im ubaceni letci u sanducice, a na nekim su mjestima i lijepljeni plakati. Najviše je .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.