INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Brodari i građevinari podigli Crobex

SEEbiz,

ZAGREB - Kao što se moglo i pretpostaviti za razdoblje izmedu Božica do Silvestrova, kad ulagaci uzimaju radni predah od zimskih praznika, likvidnost na burzi se prepolovila, niti 10 milijuna kuna prometa dionicama. No Crobex je danas ipak u 16:00 dojahao na pozitivnom valu makar ta razina bila samo 0,16 posto viša nego na Badnjak, i zaustavio se na 1997,12 bodova.

Zagrebačka burza: Brodari i građevinari podigli Crobex

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Gotovo milijun kuna ostvarila je dionica Dalekovoda, pa se iz toga valjda vec može zakljuciti da izlazak na Službeno tržište ZSE donose neke pozitivne efekte, pogotovo što je vrijednost dionice podignuta za 1,54 posto. U uvjetima ovakve trgovine, kad je svega jedna dionica ostvarila promet veci od milijun kuna (samo osam iznad 200 tisuca kuna), cini se izlišno govoriti o pobjednicima i gubitnicima, a kamoli izvlaciti zakljucke o nekakvim trendovima. Dionice su tijekom dana ostvarivale šarene rez .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.