INFOBIRO: Publikacije
Može li Milan Bandić pobijediti Ivu Josipovića?

SEEbiz,

KOMENTAR - Ishod ovih izbora bio je riješen u trenutku kad je Ivo Sanader najavio svoj odlazak. U prvi mah svi smo bili pomislili da se covjek sam priprema za selidbu na Pantovcak, no kad je dao do znanja da se na neodredeno vrijeme povlaci iz politike, odmah je postalo jasno da ce HDZ teško naci zamjenu za utrku na predsjednickim izborima. A kad je izgovorio ime Andrije Hebranga, svi smo znali - HDZ nema baš nikakve šanse!

Može li Milan Bandić pobijediti Ivu Josipovića?

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu - www.facebook.com/ivan.hrstic

STIPE MESIC: Hoce li aktualni predsjednik odoljeti iskušenju da pode Sanaderovim putem i imenuje svojeg poželjnog nasljednika? Mesic se (još) nije odredio, no cini se da bi ga sam Bandic mogao natjerati da, formalno ili prakticno, podrži Josipovica. Ivo Sanader je otišao, a stranci u naslijede, izmedu ostalog ostavio gorku pilulu poraza na predsjednickim izborima. Naravno, i dalje postoji mogucnost da Sanader jednostavno nije imao izbora te da je Andrija Hebrang samo dobio ono što je sam godinam .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.