INFOBIRO: Publikacije
Jadranka Kosor: HDZ u drugom izbornom krugu neće podržati nikoga

SEEbiz,

ZAGREB - HDZ u drugom izbornom krugu nece podržati nikoga, mi u drugom krugu nemamo kandidata kojega bismo preporucili svojim biracima, porucila je nocas predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor, nakon što je DIP objavio da ce se u drugom krugu predsjednickih izbora natjecati SDP-ovac Ivo Josipovic i nezavisni Milan Bandic.

Jadranka Kosor: HDZ u drugom izbornom krugu neće podržati nikoga

Autori: SEEbiz redakcija

Kosor je, u izbornom stožeru Andrije Hebranga u središnjici HDZ-a, upozorila da ni jedna od anketa objavljenih u posljednje vrijeme Hebrangu nije prognozirala da ce se približiti drugom krugu. "Pokazalo se da to nije bilo tocno i u buducnosti bismo morali nešto uciniti s anketama. Treba razmisliti o tome na koji nacin pripremiti zakonodavstvo za slijedece izbore", rekla je Kosor. Istaknula je da se stranka ponosi nacinom na koji je Hebrang vodio svoju kampanju, a smatra da je za nedovoljan izbor .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.