INFOBIRO: Publikacije
Lexmark: Novi modeli s Vizix ispisnom tehnologijom

SEEbiz,

ZAGREB - U hotelu Aristos Lexmark je organizirao Press Event na kojem je predstavio novu organizaciju distributerske mreže u Hrvatskoj. Uz Combis koji je vec dugi niz godina Lexmarkov distributer, predstavili su se tvrtka Asbis te MakroMikro koji je 01.12. 2009. postao novi Lexmark distributer za potrošni materijal.

Lexmark: Novi modeli s Vizix ispisnom tehnologijom

Autori: SEEbiz redakcija

Osim distribucijske mreže predstavljeni su Lexmark proizvodi i ispisna rješenja koji ce biti aktualni u 2010. godini. Od proizvoda valja izdvojiti nove InkJet uredaje S i Pro Serije. Uredaji S Serije S (S305; S405 i S605) namijenjeni su kucni segmentu, svi uredaji su bežicni sa 3-godišnjim jamstvom. Uredaji Pro Serije (Pro205, Pro705; Pro805 i Pro905) namijenjeni su poslovnom segmentu, svi uredaji su bežicni sa 5-godišnjim jamstvom. Cijela serija novih uredaja koristi novu Vizix – ispisnu .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.