INFOBIRO: Publikacije
Vlada RS: 800.00 KM subvencija za kupovinu punta

SEEbiz,

BANJA LUKA - Vlada Republike Srpske (RS) jucer je dala saglasnost Ministarstvu trgovine i turizma na plan utroška 800.000 maraka subvencije za nabavku automobila marke "fiat punto" u ovoj godini, prema Uredbi o uslovima i nacinu provodenja subvencionisane kupovine ovih automobila proizvedenih u Srbiji, kroz program zamjene staro za novo.

Vlada RS: 800.00 KM subvencija za kupovinu punta

Autori: SEEbiz redakcija

Subvencionisana kupovina osnovnog modela "fiata punto" provodi se tako što se umanjuje kupoprodajna cijena za iznos od 1.000 evra, koji je obezbijeden u budžetu RS, kao i subvencionisanjem troškova transporta i osiguranja, koje obezbjeduje Srbija, tako da cijena tog modela nakon popusta od 1.000 evra iznosi 5.999 evra sa pripadajucim PDV-om. Vlada RS snosi i troškove carine i carinske evidencije od 321 evra. Vlada je dala saglasnosti na plan utroška 53.820 KM u ovoj godini Ministarstvu zdravlja .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.