INFOBIRO: Publikacije
Ivo Josipović: Sanjaju li androidi crvene ovce?

SEEbiz,

KOMENTAR - Ivo Josipovic vec je gotovo bio osigurao moj glas, no nakon ove šokantne izjave, on ponovno ne pripada nikome. Izjavom prema kojoj njegova pobjeda najavljuje povratak crvene Hrvatske, a njegova pobjeda na predsjednickim izborima samo uvod u nove parlamentarne izbore na kojima ce njegova stranka ostvariti pobjedu, Josipovic je sasvim sigurno prokockao dio zasluženog kredibiliteta u hrvatskoj javnosti.

Ivo Josipović: Sanjaju li androidi crvene ovce?

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu - www.facebook.com/ivan.hrstic

Cinilo se da i Josipovic takoder barem na racionalni nacin prihvaca taj credo protiv hrvatskih podjela, no ona bezumna izjava o crvenoj Hrvatskoj dala je u najmanju ruku do znanja da i hladnog, androidnog Josipovica može opiti moc mase.Bude li on do kraja ove kampanje ponovno doveo u pitanje svoju viziju predsjednika svih hrvatskih gradana i svih hrvatskih državljana, moj mali nevažni glas otici ce Bandicu. Pa makar se ja morao crvenjeti nakon toga, baš onako kao što se Hrvatska obicno crveni od .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.