INFOBIRO: Publikacije
Osumnjičenima jednomjesečni istražni zatvor, za Protegom tjeralica

SEEbiz,

ZAGREB - Šestorica uhicenih u antikorupcijskoj akciji "Bankomat" ostat ce u jednomjesecnom pritvoru, a za nedostupnim bivšim predsjednikom Uprave Hrvatske poštanske banke (HPB) Josipom Protegom raspisat ce se tjeralica, odlucio je jucer poslijepodne sudac istrage zagrebackog Županijskog suda Krešimir Devcic.

Osumnjičenima jednomjesečni istražni zatvor, za Protegom tjeralica

Autori: SEEbiz redakcija

Sudac je te odluke donio na rocištu zatvorenom za javnost, na kojem su obrane osumnjicenika predlagale da se njihove branjenike zadrži u kucnom pritvoru, a ne u zatvoru, no to im je odbijeno. Kako se doznaje, nitko od branitelja osumnjicenih nije ponudio jamcevinu za obranu sa slobode. Svi osumnjiceni u istražnom zatvoru ostaju zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i mogucnosti uskladivanja obrana s prvoosumnjicenim Protegom koji je na slobodi. Njemu je istražni zatvor odreden i zbog opasnosti .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.