INFOBIRO: Publikacije
Ivo Sanader: Vraćam se, zbog "nesnalaženja u vođenju stranke"!

SEEbiz,

ZAGREB - Bivši premijer i pocasni predsjednik Hrvatske demokratske zajednice u sjedištu stranke organizirao je konferenciju na medije o kojoj je bila obaviještena predsjednica stranke Jadranka Kosor, ali na nju nije bila i pozvana. Uz mnoštvo novinara, konferenciji je prisutvovalo nekoliko saborskih zastupnika HDZ-a, ukljucujuci i predsjednika Sabora, Luku Bebica.

Ivo Sanader: Vraćam se, zbog "nesnalaženja u vođenju stranke"!

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

"U tome vidim i dio moje odgovornosti, i to u nakani da se potpuno, naglašavam, potpuno, povucem iz aktivne politike. Buduci da je Hrvatska demokratska zajednica pobjednicka stranka, a ne stranka od 12 posto, donio sam - i zbog stalnih zahtjeva dužnosnika, clanova i pristaša stranke - sljedecu odluku: svoju statutarnu ulogu pocasnog predsjednika HDZ-a sa svim dužnostima i pravima od danas cu u potpunosti aktivirati!" "Da ne bi bilo zlonamjernih interpretacija, odmah cu reci da razlog za ovu konf .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.