INFOBIRO: Publikacije
Bandićev stožer: Sporni spot dobili smo kao gotov proizvod

SEEbiz,

ZAGREB - Iz izbornog stožera Milana Bandica odaslali su priopcenje kojim reagiraju na upozorenje iz hrvatskee diskografske tvrtke Dancing Bear, u kojem se navodi da Bandic nema pravo na korištenje glazbe iz Ratova zvijezda, te da ga nije ni mogao dobiti, jer tvrtka Warner/Chappell, koju oni zastupaju na hrvatskom tržištu, nikad ne dopušta korištenje glazbe iz svojih kataloga u politickim kampanjama.

Bandićev stožer: Sporni spot dobili smo kao gotov proizvod

Autori: SEEbiz redakcija

"Na isti nacin, kao gotove proizvode iza kojih nema drugih opterecenja, kupovali smo od raznih proizvodaca i dobavljaca druge produkte korištene tijekom kampanje. Prema tome, Izborni stožer predsjednickog kandidata Milana Bandica nema nikakve veze, odgovornosti ili obavezu da samostalno, neovisno o proizvodacu riješava bilo kakva pitanja iz njihova proizvodnog procesa i nadležnosti." U priopcenju se navodi da su taj televizijski spot dobili kao gotov proizvod s riješenim svim potrebnim audio i v .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.