INFOBIRO: Publikacije
Nebojša Medojević: Đukanović nije Putin

SEEbiz,

PODGORICA - Javni apel premijera Mila Ðukanovica izvršnom direktoru Rudnika boksita da se vrati sa odmora i riješi probleme u kompaniji pokazjuje da ne može u punom smislu obavljati ustavna ovlašcenja i donositi odluke iskljucivo u interesu gradana i države Crne Gore, smatra predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojevic.

Nebojša Medojević: Đukanović nije Putin

Autori: SEEbiz redakcija

”Ruski premijer Vladimir Putin je prošle godine u slicnoj situaciji pred kamerama, za deset minuta, natjerao Olega Deripasku, koga je pri tom nazvao bubašvabom, da potpiše da ce ispuniti sve obaveze i isplatiti dugovanja radnicima u jednoj od njegovih firmi u Rusiji. Putin je pokazao da je premijer Rusije, a ne premijer tajkuna, da je država Rusija jaca od jednog bogatog covjeka i da svi moraju da poštuju zakon. Kako je ovo Crna Gora, naš premijer mora lijepo da zamoli izvršnog direktora R .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.