INFOBIRO: Publikacije
(Ne)službena potpora Bandiću ruši kredibilitet Crkve

SEEbiz,

ZAGREB - Što ce se dogoditi s kredibilitetom Katolicke crkve i Kaptola ako Ivo Josipovic pobijedi Milana Bandica u utrci za treceg hrvatskog predsjednika, a kako stvari trenutno stoje, njegova je pobjeda neupitna (prema anketi agencije Promocije plus, koja je provedena 4. sijecnja na uzorku od 800 ispitanika, Josipovic vodi s 54,5 posto, dok bi za Bandica glasalo 37,1 posto biraca)?

(Ne)službena potpora Bandiću ruši kredibilitet Crkve

Autori: SEEbiz redakcija

Ovo smo pitanje postavili nekolicini osoba bliskima Katolickoj crkvi nakon što je u drugom krugu kardinal Bozanic primio Milana Bandica i tako neizravno dao crkvenu podršku zagrebackom gradonacelniku. „Koliko god s Kaptola pokušavali javnost uvjeriti da se ne radi o neprimjerenom upletanju u predsjednicke izbore, upravo je o tome rijec, favoriziranje jednoga nauštrb drugoga. Vidjet cete da Bandic nece dugo šutjeti i pocet ce isticati kako ima potporu Katolicke crkve. Možda bi i ja isto pos .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.