INFOBIRO: Publikacije
DIP Bandiću: Obratite se Ustavnom sudu

SEEbiz,

ZAGREB - Državno izborno povjerenstvo priopcilo je danas da u tijeku izbora nije komentiralo, niti ce komentirati izjave predsjednickih kandidata u izbornom postupku za izbor predsjednika Republike Hrvatske, a posebice ne one koje se odnose na odluke koje je Državno izborno povjerenstvo donijelo u postupku provedbe izbora.

DIP Bandiću: Obratite se Ustavnom sudu

Autori: SEEbiz redakcija

Državno izborno povjerenstvo u izbornom postupku za izbor predsjednika Republike Hrvatske odluke donosi na temelju Zakona o izboru predsjednika Republike Hrvatske ("Narodne novine" broj 22/92,42/92.-isp. 71/97, 69/04 i 99/04) i na temelju izborne prakse koja se razvila u primjeni tog zakona, a izražena je u ranijim odlukama Državnog izbornog povjerenstva te u odlukama Ustavnog suda Republike Hrvatske. Ako predsjednicki kandidat ne bi bio zadovoljan odlukom Državnog izbornog povjerenstva može zat .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.