INFOBIRO: Publikacije
Kako se Slovenci naslađuju: Sam u kući sa hrvatskom reprezentacijom (VIDEO)

SEEbiz,

Slovenci su konacno dobili svojih pet minuta, ali i malo više od toga, jer njihovom nasladivanju nad cinjenicom da njihova nogometna reprezentacija putuje u Južnoafricju Republiku, a hrvatska ostaje doma - jednostavno nema kraja. Jedan od primjera je i njihova verzija "Sam u kuci": Ivica ne voli ni mamu ni tatu, jer ih nikad nema doma, ali voli hrvatsku reprezentaciju, jer oni ne idu nikamo!

Kako se Slovenci naslađuju: Sam u kući sa hrvatskom reprezentacijom (VIDEO)

Autori: SEEbiz redakcija

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/e_-jmuI6AGM&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/e_-jmuI6AGM&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object> .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.