INFOBIRO: Publikacije
Koga god izabrali za predsjednika, Hrvati ostaju duboko podijeljena nacija

SEEbiz,

KOMENTAR - Za koga cemo glasovati? Hocemo li birati izmedu "pravde i kaljuže", izmedu "svjetla i tame", ili izmedu "crvene Hrvatske i Hrvatske crvene, bijele i plave", "podijeljene protiv zbratimljene" Hrvatske, kako nam to sugeriraju predsjednicki kandidati, ili cemo jednostavno birati tko nam se više svida: Ivo Josipovic ili Milan Bandic? U sukobu stereotipa, tko može pobijediti?

Koga god izabrali za predsjednika, Hrvati ostaju duboko podijeljena nacija

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu - www.facebook.com/ivan.hrstic

Sve što god Josipovic rekao o Bandicu i njegovom vodenju hrvatske metropole opasno je poput bumeranga, zato i jest toliko pazio kad bi mu pokazivao zube. Jednostavno, ako je Bandic kaljuža, bila ona kriminalna ili „samo“ moralna, on nije HDZ-ova ili Sanaderova nego i dalje SDP-ova kaljuža, ili ako hocete, naša vlastita kaljuža, u koju smo se zajedno s njim do grla uvaljali. Nije Bandic taj koji se promijenio, promijenili su se oni koji su ga deset godina podržavali i davali mu glas. .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.