INFOBIRO: Publikacije
Stjepan Mesić: Pobijedila je europska Hrvatska

SEEbiz,

ZAGREB - Pobijedila je demokracija, europska Hrvatska, vrijednosti koje vrijede u Europi kojoj težimo, izjavio je predsjednik Stjepan Mesic nakon objave rezultata izbora, a koji ce 18. veljace svoje ovlasti prepustiti nasljedniku Ivi Josipovicu. Vjerujem da ce Josipovic ispuniti svoj program na dobrobit svih gradana Hrvatske i ove zemlje, porucio je Mesic.

Stjepan Mesić: Pobijedila je europska Hrvatska

Autori: SEEbiz redakcija

Na upit kako vidi sudbinu Milana Bandica, ocijenio je da se nezavisni kandidat sada vraca na poziciju gradonacelnika, ali upitnih odnosa snaga u gradu. Predsjednik Stjepan Mesic, koji ce 18. veljace svoje ovlasti prepustiti nasljedniku Ivi Josipovicu, rezultate glasovanja pratio je u Predsjednickim dvorima uz brojne prijatelje, suradnike te okružen novinarima. Sve do svoga obracanja hrvatskoj javnosti, tijek drugog kruga izbora pratio je na cak cetiri velika televizora te videozidu. Ured aktualn .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.