INFOBIRO: Publikacije
Ivo Josipović novi predsjednik, osvojio 60,29 % glasova! (VIDEO)

SEEbiz,

ZAGREB - Prema prvim službenim rezultatima DIP-a Ivo Josipovic novi je predsjednik Republike obzirom da je osvojio je 1.339.063, 60,29% glasova. Milan Bandic osvojio 881.762 glasova, odnosno 39,71 % glasova. Obradeno je 99,62 posto birackih mjesta, na kojima je glasovalo 2.251.730 biraca, odnosno 50,28 posto.

Ivo Josipović novi predsjednik, osvojio 60,29 % glasova! (VIDEO)

Autori: SEEbiz redakcija

"Želim spajati, a ne razdvajati, želim služiti svim gradanima." "Na pocetku kampanje rekao sam vam: pouzdajem se u vas, a vi se možete pouzdati u mene. I sada, u izbornoj noci, u trenutku naše zajednicke pobjede mogu samo ponoviti: necu vas razocarati", izjavio je Josipovic, novi hrvatski predsjednik. Gradanima je porucio kako, ujedinjeni s njim u velikom savezu za pravdu, krecu na put ka novoj Hrvatskoj. "Mi smo snaga koja mijenja izgled ove zemlje, ruši temelje svih nepravdi i stvara bolju Hrv .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.