INFOBIRO: Publikacije
Uprava Kraša: S Podravkom nikad nismo razgovarali o prodaji kompanije

SEEbiz,

ZAGREB - Uprava Kraša na Zagrebackoj je burzi danas dostavila svoje ocitovanje o napisu objavljenom u Vecernjem listu pod naslovom "HSS bi Podravku razbio na pet kompanija pa prodao 25 posto udjela u svakoj od njih" uz koji je objavljen i navodni plan clana Uprave Podravke Marina Pucara o stvaranju Konzorcija CRO food s konacnim ciljem preuzimanja Kraša i Franka od strane Podravke.

Uprava Kraša: S Podravkom nikad nismo razgovarali o prodaji kompanije

Autori: SEEbiz redakcija

"Neugodno smo iznenadeni sadržajem plana za koji smo doznali putem medija, smatramo ga proizvoljnim i potpuno neutemeljenim. Kraš (ZSE:KRAS-R-A) prehrambena industrija kompanija je u privatnom vlasništvu, s jasno definiranom vlasnickom strukturom i dionicama koje su u slobodnoj prodaji na tržištu", stoji u priopcenju Kraša te se dodaje da je strategija razvoja tog društva cvrsto definirana i ostvaruje se kroz organski rast i akvizicije, za što vodstvo kompanije ima punu podršku dionicara. "Kraš .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.