INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Potonule članice konzorcija za Bar-Boljare

SEEbiz,

ZAGREB - Uz stalne oscilacije oko nule, Crobex je izgurao još jedan dan na pozitivnom teritoriju, što je svakako uspjeh, pa makar uz tako skroman rast od 0,11 posto, ostvaren pri prometu od 24 milijuna kuna. Kljucni indeks zagrebacke burze prenocit ce na 2.131,25 bodova, a samo 4 dionice ostvarile su više od milijun kuna prometa.

Zagrebačka burza: Potonule članice konzorcija za Bar-Boljare

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Jucerašnji optimizam vezan uz IGH i Tehniku danas je naglo splasnuo, što bi moglo znaciti da je crv sumnje u mogucnosti hrvatskog konzorcija da osiguraju financiranje prve crnogorske auto-ceste ponovno poceo grickati. Tome svakako ne pomaže podatak da crnogorska vlada pocinje preliminarne pregovore s drugorangiranim ponudacem na natjecaju Medu gubitnicima se istice Koncar Elektroindustrija (ZSE:KOEI-R-A), koja je srušena 3,16 posto, uz 800-tinjak tisuca kuna prometa. A dobitnik dana ponovno je - .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.