INFOBIRO: Publikacije
Uprave HŽ-ovih društava moraju izraditi planove poboljšanja sigurnosti prometa

SEEbiz,

ZAGREB - Uprave i direktori svih povezanih društava u matici i ovisnim društvima Hrvatskih željeznica moraju u roku od tjedan dana Upravi HŽ Holdinga dostaviti planove posebnih mjera dodatne kontrole sigurnosti prometa, a u istom roku moraju dostaviti i prijedloge mjera za podizanje radne i tehnološke discipline te pojacani nadzor održavanja mobilnih i stabilnih kapaciteta.

Uprave HŽ-ovih društava moraju izraditi planove poboljšanja sigurnosti prometa

Autori: SEEbiz redakcija

To je zakljuceno na jucerašnjem sastanku clanova Uprave HŽ Holdinga, na kojem su bili i resorni ministar Božidar Kalmeta i njegovi suradnici, priopceno je iz HŽ-a. Na sastanku je analizirana trenutna situacija u HŽ-Holdingu s osobitim naglaskom na posljednja zbivanja koja su, kaže se u priopcenju, loše utjecala na dojam korisnika o sigurnosti željeznickog prometa na hrvatskim prugama. Na sastanku je takoder naloženo upravitelju infrastrukture i povjerenstvima za ocevid i istragu izvanrednih doga .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.