INFOBIRO: Publikacije
IJF: Vlada se treba fokusirati na smanjenje državne potrošnje

SEEbiz,

ZAGREB - Hrvatska se Vlada u 2010. treba truditi ocuvati planiranu razinu proracunskog deficita te stoga mora biti jako oprezna sa svim mjerama koje bude poduzimala, ukljucujuci i mjere za gospodarski oporavak i razvitak predložene na prošlotjednoj sjednici Vlade, zakljucak je Mihaele Bronic u najnovijem aktualnom osvrtu Instituta za javne financije.

IJF: Vlada se treba fokusirati na smanjenje državne potrošnje

Autori: SEEbiz redakcija

U osvrtu "Oprezno s proracunskim deficitom u 2010.", Bronic podsjeca da je Opca uprava Europske komisije za ekonomska i financijska pitanja 6. sijecnja objavila kvartalno izvješce za zemlje kandidatkinje (Hrvatska, Makedonija, Turska) i potencijalne kandidatkinje EU (Albanija, BiH, Crna Gora, Srbija i Kosovo) pri cemu se posebno osvrce na kretanje bruto domaceg proizvoda (BDP) te na deficit i dug opce države. "Najvažniji je zakljucak Izvješca kako medunarodna financijska kriza i dalje utjece na .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.