INFOBIRO: Publikacije
Hypo broker savjetuje m:tel o korporativnom upravljanju

SEEbiz,

BANJA LUKA - Hypo broker i kompanija m:tel potpisali su ugovor o pružanju usluga korporativnog agenta, tj. investicionog savjetovanja iz oblasti korporativnog upravljanja. Dokument podrazumijeva cijeli niz tehnickih i savjetodavnih usluga koje ce Hypo broker pružati m:telu kako bi taj telekomunikacioni operater postao jedna od korporativno najuredenijih kompanija u BiH.

Hypo broker savjetuje m:tel o korporativnom upravljanju

Autori: SEEbiz redakcija

- Korporativno upravljanje, kojem naša kompanija posvecuje punu pažnju kroz svoje svakodnevne aktivnosti, svakako je jedan od kljucnih faktora za ostvarivanje korporativnih ciljeva, a samim tim i preduslov za povecanje vrijednosti kompanije. Zbog toga ova saradnja predstavlja još jedan korak dalje u našim naporima da nadogradujemo kompaniju i zbog toga je smatramo izuzetno znacajnom - izjavio je generalni direktor Telekoma Srpske (BLSE:TLKM-R-A), Predrag Culibrk, prilikom potpisivanja ugovora, p .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.